Safari-cruise in Zuidelijk Afrika: Zuid-Afrika - Botswana - Namibië - Zimbabwe 

Maak een rondreis waarbij je cruises en safari's combineert om vier landen te ontdekken: Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Zimbabwe. Ontdek Zuidelijk Afrika en zijn ecosysteem, dat tot de mooiste landschappen ter wereld behoort. Van Kaapstad tot de Victoria Watervallen, van het verhaal van Nelson Mandela tot de spectaculaire panorama's van de mythische Zambezi rivier, er staat je een totale onderdompeling in deze regio van de wereld te wachten. De vele water- en landsafari's bieden je een unieke kans om 's werelds grootste wilde dieren en zoogdieren van dichtbij te zien.

 Deze reis brengt je naar het zuiden van Afrika, in het hart van de mooiste natuurreservaten: Chobé National Park, de moerassen van Sedudu Island, Lake Kariba, Matusadona National Park en Victoria Falls National Park. 

African Dream en de Zimbabwean Dream 

Aan boord van de African Dream en de Zimbabwean Dream, ontworpen door CroisiEurope en uitgerust met 6 suites en 2 suites met balkon, allemaal open naar buiten, evenals een observatiedek, zult u genieten van een onderdompeling in het hart van een ware oase van leven. Intiem, elegant en warm, met slechts 16 bevoorrechte passagiers aan boord, doorkruisen onze boten de wateren van het prachtige Lake Kariba, in perfecte harmonie met de prachtige landschappen waar ze doorheen varen en van waaruit ze een ideaal observatiepunt zijn voor de weelderige natuur en wilde dieren.
Zonder uw verblijf in een authentieke CroisiEurope lodge te vergeten, gelegen aan de rand van de stroomversnellingen van de Zambezi en op de grens van vier landen (Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zambia), in het kader van een authentieke en ongerepte natuur, combineren onze lodges, die uitsluitend per boot bereikbaar zijn en waar elke bungalow over een privézwembad beschikt, comfort, exotisme en verfijning. Ze verwelkomen je in uitzonderlijke en unieke omstandigheden, om je verblijf onvergetelijk te maken.

Geniet van deze promo op de laatste kajuiten met een vertrek in november of december 2024: 1.000 euro korting mits tweepersoonskajuit. 

  • 9 dagen / 8 nachten
  • Vertrekken: November tot december 2024Ook meedere afvaarten vanaf februari tot december 2025

ALL INBEGREPEN:

  • Vlucht h/t vanuit Brussel of Amsterdam
  • Volpension en dranken aan boord

MOGELIJKHEID TOT EXTENSIES 4 dagen / 3 nachten:

  • Het Kaapse Schiereiland
  • Van Zimbabwe naar Zuid-Afrika aan boord van een luxetrein

Promotieaanbieding geldig voor elke nieuwe boeking van 30/09/2024 tot 31/10/2024. Gebruik code: LUX

Meer info: CroisiEurope

 

Terug naar Cruise Nieuws