Tapestry of Colours: 2026-2027 Voyage Collection Regent Seven Seas Cruises

Ontdek het rijke en diverse kleurenpalet van Voyage-collectie 2026-2027.

Omarm de magische sfeer van reizen aan boord van onze bekroonde vloot en begin aan een avontuur dat wordt versterkt door ongeëvenaarde service, culinaire perfectie en de meest inclusieve luxe-ervaring® die u zich maar kunt wensen. 

Maak nu kennis met de VROEGBOEK VOORDELEN !

Regent Seven Seas Cruises: "HET IS MET GROOT GENOEGEN OM U ONZE ALLEREERSTE VROEGBOEK VOORDELEN VOOR DE LANCERING VAN EEN NIEUW SEIZOEN AAN TE BIEDEN* 

Nu 5% BESPARING

  • Bij het boeken van twee cruises, waarbij ten minste één reis uit de New Voyage Collection komt, ontvangt u 5% korting op de cruise met de verst weg gelegen vertrekdatum. 5% korting is ook van toepassing op elke volgende reis die wordt geboekt uit de New Voyage Collection. Deze aanbieding is geldig voor in aanmerking komende nieuwe boekingen die tussen 24 juli en 7 augustus 2024 worden gemaakt. 

?LAGE AANBETALING 7,5%

  • Verzeker uw boeking met een lage aanbetaling van slechts 7,5% wanneer u boekt tussen 24 juli en 31 aug. 2024. 

BESTE PRIJSGARANTIE 

  • Boek met vertrouwen in de wetenschap dat u onze best beschikbare prijs krijgt. Als er op enig moment een beter tarief beschikbaar komt voor uw cruise, garandeert Regent Seven Seas Cruises dat zij het gereduceerde tarief honoreren.

DE MEEST INCLUSIEVE LUXE-ERVARING®: 

Bij Regent Seven Seas Cruise is altijd inbegrepen:

  • Onbeperkte excursies aan wal
  • Exquis: dineren inclusief alle specialiteitenrestaurants
  • Onbeperkt drankjes, heerlijke wijnen, ambachtelijke cocktails, koffiespecialiteiten en meer
  • Onbeperkt toegang tot spafaciliteiten
  • Inclusief vooruitbetaalde fooien
  • Onbeperkt WiFi
  • Valet wasserij service
  • Dineren in de suite 24u
  • 1 nacht pre-cruise hotelpakket in Concierge Suites en hoger 
  • Persoonlijke butler voor een uitzonderlijke in-suite ervaring in Penthouse suites en hoger. 

"UPGRADE NAAR ONS ULTIEME ALL-INCLUSIVE TARIEF" dit  BEVAT AL HET BOVENSTAANDE PLUS:

VLUCHTEN

  • Economy-retour vluchten

TRANSFERS

  • Tussen luchthaven en schip

PRIVÉ TAXI

  • Executive chauffeur bij Blacklane* 

Vraag nu online uw gratis cruisebrochure aan en begin met het plannen van uw droomvakantie! 

Voorwaarde: 

*De aanbieding EARLY BOOKING REWARD voor de lancering van het nieuwe seizoen is van toepassing op nieuwe boekingen die zijn gemaakt van 24 juli 2024 tot 7 augustus 2024. Bij het boeken van twee cruises, waarvan ten minste één reis uit de New Season Launch-collectie, ontvangen gasten 5% korting op de cruise met de vertrekdatum die het verste weg ligt. 

5% korting is ook van toepassing op elke volgende geboekte reis als deze afkomstig is uit de New Season Launch-collectie. Op alle boekingen dient een aanbetaling gedaan te worden om de korting te ontvangen. Als gast(en) kiezen voor het Ultimate All-Inclusive tarief, zijn de besparingen alleen van toepassing op het cruisetarief. Besparingen zijn niet van toepassing op Grand Voyages of World Cruises. Aanbieding kan worden gecombineerd met alle gepubliceerde aanbiedingen en niet-restitueerbare aanbetalingen. Aanbieding is niet cumuleerbaar met verlaagde en netto tarieven. De beschikbaarheid is beperkt en er zijn beperkingen van toepassing - van toepassing zijnde reizen kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden verwijderd; Kortingen zijn onder voorbehoud.

Een LAGE AANBETALING van 7,5% is van toepassing op gasten die in Deluxe Window Suites tot en met Master Suites (Categorie H -MS) varen en die een reis boeken tussen 24 juli en 31 augustus 2024. Een lage aanbetaling van 7,5% is niet van toepassing op gasten verblijvend in de Regent Suite of gasten die geboekt hebben op reizen met 50+ nachten (Grand Voyages en World Cruise).

BESTE PRIJSGARANTIE: Wanneer een nieuwe promotie beschikbaar komt, hebben gasten de keuze om de reservering aan te passen aan de nieuwe promotie, op voorwaarde dat de categorie waarin de gast is geboekt beschikbaar is. Mocht de nieuwe promotie beschikbaar komen nadat de laatste betaling is betaald, dan wordt het verschil aan de gast gegeven in de vorm van een tegoed aan boord, een upgrade van de suite of een toekomstig cruisetegoed naar goeddunken van Regent Seven Seas Cruises, op voorwaarde dat de categorie waarin de gast is geboekt beschikbaar is. Gasten kunnen hun reisadviseur OF Regent Seven Seas Cruises bellen om de nieuwe promotie aan hun reservering toe te voegen (afhankelijk van beschikbaarheid).

Nieuw: Voyage-collectie 2026-2027

Interesse in bovenstaande cruises of één van de andere Regent Seven Seas Cruises?

Kijk dan verder op de websiteneem contact op met REGENT, of informeer bij onze CRUISE & STYLE aanbevolen cruisespecialisten

 

Terug naar CRUISE NIEUWS