Cruise Britse Eilanden, vertrek op 12 sept. 2025
Route: Amsterdam, Nederland – Londen, Engeland – Belfast, NoordIerland – Douglas, Engeland – Dublin, Ierland – Plymouth, Engeland – Honfleur, Frankrijk- Dunkirk, Frankrijk -Antwerpen, België
Aan boord van Sirena, Oceania Cruises
De Sirena heeft net als de andere Oceania schepen een elegante en stijlvolle uitstraling. De inrichting met warme kleuren en de beste houtsoorten doet enigszins denken aan een klassiek Engels landhuis.
De 342 hutten en suites aan boord bieden plaats aan 684 gasten en dat zorgt voor een intieme sfeer aan boord. Maar liefst vierhonderd bemanningsleden zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Geniet aan boord van culinaire hoogstandjes. Behalve het hoofdrestaurant en het buffetrestaurant zijn er twee specialiteitenrestaurants met gerechten van de grill en uit de Italiaanse keuken. U kunt er terecht in een open zitting en zonder bij betaling. Bovendien zijn bij het zwembad kleine maaltijden zoals burgers, barbecuegerechten en vis verkrijgbaar.
Voor een gezonde geest in een gezond lichaam biedt de Sirena diverse sportfaciliteiten, maar ook uitgebreide wellness in de vorm van bijvoorbeeld massages, accupunctuur, bodyscrubs en bodywraps. In de schoonheidssalon kunt u uw kapsel, nagels en make-up perfect in orde laten brengen voor een mooie avond bij een klassiek concert of in het casino.
Oceania Cruises heeft prachtige vaarroutes waarbij de focus ligt op de kleinschalige of minder bekende havens. De rederij biedt kwaliteitsvolle ‘Premium’ cruises aan maar mag voor de uitstekende keuken zonder twijfel de stempel ‘Deluxe’ krijgen. Zowel de 4 kleinere als 3 grotere schepen uit de vloot hebben elk hun eigen karakter en verrassende creatieve toetsen. De verschillende restaurants zijn culinaire paradijzen voor fijnproevers, en bovendien steeds inbegrepen bij de prijs. Wat veel klanten waarderen, is de mogelijkheid om buiten te ontbijten, lunchen of dineren op het Terrace Cafe.
Tijdens de cruise verzorgt Oceania Cruises workshops in een eigen kookatelier (op Vista, Marina en Riviera). In de aanleghavens kunnen gasten samen met de chef verse ingrediënten inslaan op lokale marktjes, om daarna zelf de plaatselijke specialiteit klaar te maken.