Brazilië Cruise vanuit Rio de Janeiro met Go For Cruise, vertrek op 3 april 2025
Brazilië spreekt tot ieders verbeelding… Mooie mensen, mooie natuur, een land van extremen, diverse landschappen, gevarieerde steden, Portugese invloeden, Samba, …
Onze Brazilië Cruise voert ons van het Nieuwe naar het Oude Continent, met aantrekkelijke en interessante bezoeken aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Een onvergetelijk exotisch avontuur langs diverse aantrekkelijke stopplaatsen in Brazilië, Kaapverdië, Senegal en de Canarische Eilanden.
Aan boord van Marina van Oceania Cruises
Oceania Cruises valt met niets te vergelijken en de Marina biedt ruimte aan 1.250 gasten, waar ongedwongen sfeer centraal staat. Er is een open-seating voor alle restaurants aan boord, m.a.w. je dineert waar, wanneer en met wie je wil.
Oceania Cruises staat voor een excellente keuken, waar de gerechten niet in massa worden klaar gemaakt, maar à la minute voor jou, waarbij de term ‘rederij voor foodies’ zeker op zijn plaats is! Naast een uitmuntende service aan boord, geniet je tevens van inbegrepen frisdranken, flessen-water, koffie, thee en fruitsappen.
De Marina is uitgerust met diverse publieke ruimtes zoals het Bon Appétit Culinary Centre (de enige ‘kokschool’ ter zee waar je onderricht krijgt van meeesterchefs), de Artist Loft waar getalenteerde artiesten u de kneepjes van de kunst leren, Barsitas waar je kan genieten van speciale koffies, gebak en culinaire verrasingen, Horizons voor een traditionele English High Tea, Martinis om mee te zingen aan de piano, de Marina Lounge waar ’s avonds musicals en cabaret opgevoerd worden, de Canyon Ranch Spa Club om je eens lekker te laten verwennen.
Overige faciliteiten zijn de casino in Monte Carlo-stijl, bibliotheek in Engelse stijl, groot verwarmd zwembad en 3 whirlpools.
Op culinair gebied word je aan boord van de Marina echt verwend. In de Grand Dining Room geniet je tijdens het ontbijt, de lunch en het diner van verfijnde, Europees geïnspireerde, gerechten. Fijnproevers kunnen (zonder supplement) terecht in één van de 6 specialiteitenrestaurants. Jacques, het allereerste restaurant van meesterchef Jacques Pépin, tilt Franse klassiekers naar een hoger niveau. Red Ginger biedt hedendaagse interpretaties van Aziatische klassiekers.
De Polo Grill is het meest verfijnde steakhouse ter zee. Toscana verwent je met Italiaanse gourmet-keuken en authentieke familierecepten. In het Terrace Café, waar o.a. pizza’s met de hand gemaakt worden, kan je het ontbijt, de lunch en het diner zowel binnen als buiten gebruiken. Het openluchtrestaurant Waves Grill is open voor ontbijt en lunch.