GROEPSCRUISE

17-daagse trans-Atlantische Cruise met ATC

17-daagse trans-Atlantische Cruise, vertrek op 5 april 2025

Route: Rio de Janeiro, Brazilië – Buzios, Brazilië – Salvador, Brazilië – Maceio, Brazilië – Recife, Brazilië – Porto Grande, Cabo Verde – Dakar, Senegal – San Sebastian, La Gomera Canarische Eilanden – Santa Cruz, Tenerife Canarische Eilanden 

Aan boord van Marina van Oceania Cruises

Oceania Cruises heeft prachtige vaarroutes waarbij de focus ligt op de kleinschalige of minder bekende havens. De rederij biedt kwaliteitsvolle ‘Premium’ cruises aan maar mag voor de uitstekende keuken zonder twijfel de stempel ‘Deluxe’ krijgen. Oceania scoort dan ook zeer hoog op het vlak van gastronomie & service. De verschillende restaurants zijn culinaire paradijzen voor fijnproevers, en bovendien steeds inbegrepen bij de prijs. Wat veel klanten waarderen, is de mogelijkheid om buiten te ontbijten, lunchen of dineren op het Terrace Cafe. 

Tijdens de cruise verzorgt Oceania Cruises workshops in een eigen kookatelier. In de aanleghavens kunnen gasten samen met de chef verse ingrediënten inslaan op lokale marktjes, om daarna zelf de plaatselijke specialiteit klaar te maken. 

Wie van het buitenleven houdt zit hier goed, met een groot zonnedek met extra veel persoonlijke ruimte.  

De vier schepen, de Regatta, de Riviera, de Nautica en de Marina zijn ingericht in ‘Country Club’ stijl. Deze sfeervolle en warme inrichting is uniek en alleen te vinden aan boord van de schepen van Oceania Cruises. De schepen zijn zeer ruim van opzet. Geen rijen mensen, maar informele gezelligheid en intimiteit in een zeer sfeervolle ambiance. 
Op culinair gebied wordt u aan boord van de Marinaecht verwend. In de Grand Dining Room geniet u tijdens het ontbijt, de lunch en het diner van verfijnde, Europees geïnspireerde gerechten. Fijnproevers kunnen (zonder supplement) terecht in één van de 6 specialiteitenrestaurants. Jacques, het allereerste restaurant van meesterchef Jacques Pépin, tilt Franse klassiekers naar een hoger niveau. Red Ginger biedt hedendaagse interpretaties van Aziatische klassiekers. De Polo Grill is het meest verfijnde steakhouse ter zee. Toscana verwent u met Italiaanse gourmet-keuken en authentieke familierecepten. In het Terrace Café, waar o.a. pizza’s met de hand gemaakt worden, kunt u het ontbijt, de lunch en het diner zowel binnen als buiten gebruiken. Het openluchtrestaurant Waves Grill is open voor ontbijt en lunch en serveert o.a. hamburgers, barbecue, frisse salades, ijsjes, sundaes en milkshakes.

Houdt u het graag erg intiem dan kunt u terecht in het exclusief restaurants Privée dat plaats biedt aan maximum 10 gasten en waar een 7-gangenmenu opgediend wordt of in La Réserve dat plaats biedt aan maximum 24 gasten en waar exclusieve gerechten opgediend worden met de daarbij behorende wijnen.

Magazine is nu verkrijgbaar

Magazine is nu verkrijgbaar